Zelfs mediateam van Helmond wordt ingezet in topscorerstrijd KKD

Reacties

Een spits claimt maar wat graag zijn doelpunten en die jacht op goals krijgt een serieuzer karakter als er gestreden wordt om de topscorerstitel. Martijn Kaars verloor maandagavond met Helmond Sport bij Jong Ajax, maar verzamelde wel bewijs om zijn twaalfde van het seizoen te claimen.

Zelfs mediateam van Helmond wordt ingezet in topscorerstrijd KKD
© Pro Shots
Jong Ajax
Jong Ajax
4 - 1
Helmond Sport
Helmond Sport

Helmond was op De Toekomst nog op voorsprong gekomen tegen de beloften van Ajax. Gastón Ávila, de Ajax-aanwinst die in de Keuken Kampioen Divisie aan zijn speelminuten moet komen, gaf makkelijk een hoekschop weg, waarna Mika Godts vervolgens onbewust de bal richting zijn eigen doel verlengde. Media, inclusief de KKD zelf, gaven het als een eigen doelpunt aan de Ajax-Belg, maar daar is Kaars het niet mee eens.

'De bal raakte mijn schouder. Ik sprong mee met de keeper en de bal valt op mijn schouder in de goal', is de spits met een verleden bij Ajax duidelijk. Of de goal ook daadwerkelijk mee gaat tellen voor de topscorerslijst, is afwachten. Kaars heeft in ieder geval bewijs. 'Het mediateam van Helmond heeft de actie goed op beeld staan, dat je de bal van richting ziet veranderen. Dus ik eis deze goal op, ja', vertelde Kaars als een echte spits bij ESPN.

Mocht de goal nog op zijn naam komen, is Kaars de nieuwe topscorer van de KKD. Momenteel staat hij op elf doelpunten, net als Milan Smit van SC Cambuur. Er is Kaars bijzonder veel aan gelegen om in ieder geval veertien doelpunten te maken dit seizoen, dat komt door een bijzondere weddenschap. Vorig seizoen verdiende hij een wasmachine, dit seizoen gaat de weddenschap om een wasdroger. Als hij écht veel scoort, wordt het zelfs een koelvriescombinatie. Lees hieronder meer over de bijzondere weddenschappen van Kaars.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.