Zelfde namen in München, geen extra aanvaller bij Bayern

Reacties

Bayern München-trainer Pep Guardiola houdt vast aan dezelfde elf namen in de Champions League-return tegen Barcelona. In eigen huis moet de Duitse topclub een 3-0 achterstand zien weg te poetsen.

Zelfde namen in München, geen extra aanvaller bij Bayern

Waar een ieder vooraf rekening hield met een basisplaats voor Mario Götze, kiest Guardiola opnieuw Robert Lewandowski als enige echte aanvaller. De Spanjaard geeft de spelers die vorige week met 3-0 verloren een kans op eerherstel in de tweede halve finale.

Spits Lewandowski wordt in de rug gesteund door Thomas Müller. Dit duo moet voor de doelpunten zorgen namens Der Rekordmeister. En die treffers zijn hard nodig. In Camp Nou won de thuisploeg dankzij de goals van Lionel Messi (2) en Neymar, waardoor er voor Bayern een wonder nodig lijkt om alsnog door te stoten naar de finale in Berlijn.

Bij Barcelona zijn er geen verrassingen te zien in de ploeg zoals trainer Luis Enrique die aan de aftrap laat komen. Ook de Catalaanse grootmacht houdt vast aan dezelfde elf namen als in de heenwedstrijd en begint dus opnieuw met de gevreesde aanvalslinie Messi, Neymar en Luis Suarez.

Opstellingen:
Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat; Alonso, Lahm, Schweinsteiger, Thiago; Müller, Lewandowski.
Barcelona:
Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.