Zege Celtic na sterke comeback

Waar Glasgow Rangers in de slotfase een punt wegkaapte bij Aberdeen, daar stal Celtic een overwinning in de laatste minuten. In de laatste tien minuten boog de koploper tegen Dundee United een achterstand om in een voorsprong.

Na ruim een uur spelen nam Dundee United een voorsprong op Parkhead. Alan Archibald scoorde uit een vrije trap van Barry Robson. Maar in de laatste tien minuten sloeg Celtic alsnog toe. In de 81ste minuut tekende Shaun Maloney voor de gelijkmaker. Twee minuten later ging Stilian Petrov onderuit in de zestien, waarna Chris Sutton vanaf elf meter de 2-1 op het score bord zette.

Door de zege én het puntverlies van Rangers groeide de voorsprong van Celtic op de aartsrivaal tot dertien punten met nog veertien duels op het programma.