Zeefuik: 'Ik denk dat FC Groningen mij niet meer wil'

Reacties

Género Zeefuik sloot zaterdag zijn tijdelijke verblijf bij Heart of Midlothian passend af. De spits en de club vrezen dat de gewenste samenwerking geen vervolg krijgt.

Zeefuik: 'Ik denk dat FC Groningen mij niet meer wil'

'Hij heeft precies gedaan wat we wilden toen hij hier in januari arriveerde', zei manager Robbie Neilson over Zeefuik, die in de winterstop tijdelijk werd verlost van een uitzichtloze situatie bij FC Groningen. 'Zijn twaalf goals in vier maanden laten zien wat voor klassespeler hij is.'

Met twee doelpunten bewees Zeefuik zaterdag tegen Rangers FC (2-2) andermaal zijn waarde. 'Ik had hem graag behouden maar ik denk niet dat het gaat lukken aangezien hij nog een contract voor een jaar heeft bij Groningen met een goed salaris', aldus Neilson, die Hearts mede dankzij de productie van Zeefuik terug naar het hoogste niveau in Schotland loodste.

De 25-jarige spits keert deze week terug naar FC Groningen om na afloop van het Nederlandse seizoen te spreken over zijn toekomst. 'Er is natuurlijk een kleine kans dat ik bij Hearts kan blijven', zei Zeefuik in de Edinburgh Evening News. 'Ik denk niet dat FC Groningen mij nog wil. Ze willen mij verkopen, dus we zullen zien waar ik ga spelen.'

Hoewel Zeefuik wil, lijkt de kans klein dat hij ook volgend jaar actief is in Tynecastle Stadium. Hearts is niet bereid een afkoopsom te betalen, terwijl ook het salaris van de spits te hoog is voor de Schotse club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.