Zaakwaarnemer komt met opmerkelijke beschuldiging aan adres Gerrard

Reacties

Axel Tuanzebe vervolgt zijn loopbaan op huurbasis bij Napoli, nadat de verdediger in de afgelopen weken niet meer aan de bak was gekomen bij Aston Villa. De zaakwaarnemer van Tuanzebe, tevens zijn broer, heeft een vrij bizarre kijk op de laatste weken in Birmingham.

Zaakwaarnemer komt met opmerkelijke beschuldiging aan adres Gerrard
© Pro Shots

Aston Villa huurde Tuanzebe dit seizoen al voor de derde keer van United en in de eerste speelronden van dit voetbaljaar deed de verdediger nog vaak mee. De komst van Steven Gerrard als de nieuwe hoofdtrainer betekende echter slecht nieuws voor Tuanzebe. De verdediger kwam onder de opvolger van Dean Smith niet verder dan twee nietszeggende invalbeurten in de Premier League.

Er werd gezocht naar een oplossing en die werd gevonden in Italië, waar Tuanzebe het seizoen nu gaat afmaken bij Napoli. Zijn broer en zaakwaarnemer Dimitri bespreekt de overgang met ESPN en komt in dit gesprek met een opmerkelijke beschuldiging aan het adres van Gerrard. 'Na zijn komst op Villa Park voelde het alsof de rivaliteit tussen United en Liverpool tot leven kwam', aldus de belangenbehartiger.

Gerrard speelde bijna zijn hele spelersloopbaan voor Liverpool, dat de aartsrivaal van United is. Hij begon zijn trainersloopbaan ook in de jeugdopleiding van The Reds en stond bij het Schotse Rangers FC voor het eerst voor de groep in het betaald voetbal. Op 11 november werd hij aangesteld bij Villa, waar Gerrard Tuanzebe voor de tweede seizoenshelft niet nodig dacht te hebben.

'Voor alle duidelijkheid: Axel stond zeker open voor een langer verblijf bij Villa', stelt Dimitri Tuanzebe. 'Hij houdt van de fans en van de stad Birmingham, maar hij moet ook denken aan zijn carrière. En hij kan alleen een volgende stap zetten in een omgeving waar de kansen om aan spelen toe te komen eerlijk zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.