Zaakwaarnemer Friday: 'Bijna rond met AZ over salaris'

Reacties

Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat Fred Friday zich speler van AZ mag noemen. Volgens de zaakwaarnemer van de 21-jarige Nigeriaanse aanvaller van Lillestrøm SK is een persoonlijk akkoord in de maak.

Zaakwaarnemer Friday: 'Bijna rond met AZ over salaris'

'Er is dinsdag al onderhandeld over een persoonlijk akkoord tussen Fred en AZ', zegt Friday's zaakwaarnemer Atta Aneke tegen Voetbal International. 'We hebben er enkele gesprekken over gevoerd, al hebben we daarin nog geen overeenstemming bereikt. Over het salaris verschillen we nog van mening, maar daarin moeten we elkaar uiteindelijk wel kunnen vinden.'

Overigens benadrukt Aneke dat er van een akkoord geen sprake kan zijn voordat beide clubs het eens zijn over de transfersom. AZ heeft Lillestrøm SK dinsdag laten weten Friday graag aan zijn selectie toe te willen voegen, maar heeft de officiële onderhandelingen daartoe nog niet geopend.

Friday, die zo'n zeshonderdduizend euro moet kosten, bracht dinsdag een bliksembezoek aan AZ. In Alkmaar kreeg hij onder meer een rondleiding in het stadion en maakte hij kennis met mensen uit de clubleiding. Woensdag meldt de Nigeriaan zich weer op de training bij de nummer tien in de Noorse Tippeligaen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.