Wouters vertrekt bij Kasimpasa: 'Wil terug naar mijn gezin'

Reacties

Jan Wouters vertrekt per direct bij Kasimpasa. De voormalige trainer van FC Utrecht wil terug naar Nederland en zich richten op het nieuwe seizoen bij Feyenoord.

Wouters vertrekt bij Kasimpasa: 'Wil terug naar mijn gezin'

'Ik wilde graag terug naar Nederland om bij mijn gezin te zijn. Daar was Kasimpasa in eerste instantie niet heel blij mee, maar in goed overleg zijn we uit elkaar gegaan', laat Wouters weten aan Voetbal International.

'Ik heb een hele leuke tijd gehad in Turkije en had het hartstikke naar mijn zin als hoofd jeugdopleiding, maar toen hoofdtrainer Shota Arveladze vertrok en ik het stokje over had genomen kwam ik er toch achter dat daar mijn ambitie niet ligt', legt de voormalige coach van Ajax en PSV uit.

Inmiddels heeft de Turkse club met Önder Özen de opvolger van de 54-jarige oefenmeester al in huis. Wouters is de komende twee seizoenen assistent-trainer van Feyenoord. In Rotterdam ondersteunt hij samen met Jean-Paul van Gastel hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, die nu zelf assistent is van Fred Rutten maar komende zomer promotie maakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.