Woudenberg verbindt zich twee jaar langer aan Feyenoord

Reacties

Lucas Woudenberg heeft zijn contract met Feyenoord tussentijds verlengd. De linksback tekende een nieuwe verbintenis in Rotterdam tot medio 2019.

Woudenberg verbindt zich twee jaar langer aan Feyenoord

De 22-jarige Woudenberg kreeg vorige maand al te horen dat hij na een goede verhuurperiode bij NEC in de voorbereiding aansluit bij de A-selectie van Feyenoord. 'De Lucas die terugkomt, is een betere voetballer dan de Lucas die in augustus uit De Kuip vertrok. Hij heeft bij NEC veel ervaring op het hoogste niveau opgedaan, precies zoals de bedoeling was’, zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite van de Rotterdammers.

'Ik ben klaar voor De Kuip. Je hebt altijd dromen en doelen', liet Woudenberg eerder al doorschemeren aan Voetbal International. 'Lucas is een uitstekende prof met veel passie, die graag wil slagen bij Feyenoord en dat komend seizoen wil laten zien. We zijn blij dat we deze zelfopgeleide, talentvolle jongen langer hebben kunnen vastleggen', aldus Van Geel.

Woudenberg, die afgelopen seizoen tot dertig Eredivisie-optredens en één treffer kwam bij NEC, had nog een doorlopend contract in Rotterdam-Zuid tot 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.