Word jij PlayStation Young Journalist bij Ajax – Barcelona?

Voetbal International en Sony PlayStation bieden je nu een unieke kans om de UEFA Champions League-wedstrijd tussen Ajax en FC Barcelona samen met een VI-journalist te beleven alsof je zélf journalist bent.

Word jij PlayStation Young Journalist bij Ajax – Barcelona?

Het PlayStation Young Journalist Program biedt een unieke kijk achter de schermen van het werk van een VI-journalist tijdens een UEFA Champions League-wedstrijd. Interview de NOS-commentator, bezoek het veld tijdens de warming-up en woon de persconferentie bij.

Deze kans laat je toch niet lopen? Ga naar www.vi.nl/PlayStation, laat ons weten waarom jij onze perfecte journalist bent en win! Wie weet zit jij op woensdag 5 november 2014 samen met een VI-redacteur en een vriend(in) wereldsterren als Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez te beoordelen.

Deze prijs is inclusief:
Uitstekende plaatsen tijdens de wedstrijd
Een hapje en een drankje
Ontmoet en interview de NOS-commentator
Bezoek het veld tijdens de warming-up
Bezoek de persconferentie na de wedstrijd

Tickets zijn mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation, officiële sponsor van de UEFA Champions League. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar en tot uiterlijk woensdag 29 oktober 2014. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Deelnemen kan via www.vi.nl/PlayStation. De voorwaarden voor de actie vind je via de algemene spelvoorwaarden. Voor meer info: kijk hier.
Bekijk hier al onze video's