Woodward lovend over Van Gaal in afscheidsverklaring

Reacties

Manchester United heeft maandagavond het ontslag van manager Louis van Gaal bevestigd. De directeur van de Engelse recordkampioen reserveerde in het statement enkele lovende woorden voor de coach, die hij eerder op de dag zijn ontslag mededeelde.

Woodward lovend over Van Gaal in afscheidsverklaring

'Ik wil Louis en zijn staf bedanken voor hun uitmuntende werk in de afgelopen twee jaar', stelde Ed Woodward in politiek correcte termen. 'Dat werk heeft geresulteerd in de twaalfde FA Cup voor de club en zorgde ervoor dat hij zelf een hoofprijs in zijn vierde land won', doelde hij op de trofeeën in Nederland, Spanje en Duitsland, die Van Gaal al veroverde.

'Van Gaal heeft zich hier altijd buitengewoon professioneel en waardig gedragen', vervolgde Woodward. 'Hij heeft hier ook een erfenis achtergelaten, met diverse jonge spelers die onder hem het vertrouwen hebben gekregen dat ze op het hoogste niveau mee kunnen. Iedereen bij de club wenst hem het allerbeste.'

Woodward besloot de verklaring met de mededeling 'dat over de opvolger snel meer bekend wordt.' In Engelse media wordt allang niet meer geheimzinnig gedaan over die opvolging. Alles wijst erop dat José Mourinho Van Gaal  zal opvolgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.