Woodgate maakt na veertien maanden rentree bij Spurs

Eindelijk was er weer eens goed nieuws voor Jonathan Woodgate. De verdediger van Tottenham Hotspur werd de afgelopen jaren gekweld door blessures en leek zelfs een einde te moeten maken aan zijn loopbaan vanwege een slepende liesblessure.

Woodgate maakt na veertien maanden rentree bij Spurs

Dinsdag maakte de Engelsman echter zijn opwachting in een trainingswedstrijd tegen Queens Park Rangers. Woodgate deed 45 minuten mee in het trainingspotje.

Woodgate staat sinds begin 2008 onder contract bij Spurs, maar door blessureleed speelde hij het vorig seizoen slechts drie duels. Dit seizoen kwam hij tot dinsdag zelfs nog helemaal niet in actie. De liesblessure hield de dertigjarige verdediger liefst veertien maanden aan de kant.

Overigens betekent de terugkeer van Woodgate niet direct dat hij ook weer speelminuten in de hoofdmacht zal gaan maken. De verdediger stond voor de eerste seizoenshelft niet op de 25-koppige spelerslijst die trainer Harry Redknapp indiende.

Aan het einde van de huidige transferperiode moet Tottenham opnieuw 25 namen opgeven, wellicht dat dan de naam van de herstelde Woodgate dan wel op die lijst prijkt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's