Woodgate bezorgt Spurs belangrijke punten bij Hull City

Tottenham Hotspur heeft een gat geslagen van vijf punten met de ploegen die de degradatieplaatsen bezetten in de Premier League. Het elftal van trainer Harry Redknapp won de uitwedstrijd tegen Hull City met 1-2.

Jonathan Woodgate voorkwam in de 86ste minuut dat het duel in een gelijkspel eindigde. De verdediger van The Spurs kopte raak na een voorzet van Benoît Assou-Ekotto. Hull was niet meer bij machte voor de tweede keer een achterstand weg te werken.

Tottenham Hotspur was in de zeventiende minuut op voorsprong gekomen via Aaron Lennon. De snelle winger knalde fraai raak op aangeven van Luka Modric. Tien minuten later was het gelijk toen doelman Carlo Cudicini niet adequaat optrad na een hoekschop en Michael Turner de gelijkmaker kon binnenschieten.

The Spurs stijgen van de zestiende naar de veertiende plaats in de Premier League. Hull staat één plaatsje hoger, maar is nu wel al tien wedstrijden zonder overwinning.