Wondergoal en uitzinnige Maradona bij rentree Tévez

Reacties

Carlos Tévez is terug op de plaats waar het ooit voor hem allemaal begon. Zaterdagavond maakte hij in een kolkend La Bombonera zijn rentree in het shirt van Boca Juniors. Zijn tien jaar jongere ploeggenoot Jonathan Calleri stal op de magische avond de show met een fantastisch doelpunt.

Wondergoal en uitzinnige Maradona bij rentree Tévez

Na een tienjarig avontuur langs achtereenvolgens Corinthians, West Ham United, Manchester United, Manchester City en Juventus is Tévez weer thuis. In het thuisduel met Quilmez (2-1 winst) droeg de Argentijn voor het eerst weer het shirt van zijn jeugdliefde. Hoewel Tévez een aantal keer in de buurt was, lukte het de 31-jarige aanvaller niet om te scoren bij zijn terugkeer, zoals te zien op onderstaande beelden.

De hoofdrol in de competitiewedstrijd werd opgeëist door Calleri, die met een zogenoemde Rabona twee verdedigers en de doelman van Quilmes te kijk zette. Daarmee tekende de aanvaller voor een van de mooiste treffers in 2015.

Ook clubicoon Diego Maradona was naar Buenos Aires gekomen voor de terugkeer van Tévez. De levende legende genoot op de tribune zichtbaar van het wonderdoelpunt van Calleri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.