Wolfsburg zet splijtzwam Draxler uit selectie

Reacties

Julian Draxler behoort niet tot de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd van VfL Wolfsburg tegen Bayern München van zaterdagmiddag. Hiermee heeft Wolfsburg-coach Valériën Ismaël gereageerd op de incidenten omtrent zijn speler.

Wolfsburg zet splijtzwam Draxler uit selectie

De Duits international werd afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC uitgefloten door fans van Die Wölfe. Na de wedstrijd maakte hij opnieuw zijn vertrekwens duidelijk, nadat hij die afgelopen zomer ook al herhaaldelijk had geuit.

Trainer Ismaël is niet blij met de discussie over de positie van Draxler, die dit seizoen nog geen doelpunt maakte. 'Het gaat om het team, niet om één speler.'

Het is nog overigens nog maar de vraag of Draxler ook na de winter nog voor Wolfsburg speelt. Over belangstelling heeft de middenvelder, die in de zomer van 2015 voor 36 miljoen euro overkwam van Schalke 04, niets te klagen. Naar verluidt zou er interesse zijn van Paris Saint-Germain, Juventus en Arsenal.

Het dolende Wolfsburg kan een zege goed gebruiken. Het bezet momenteel een teleurstellende vijftiende plaats in de Bundesliga. Zaterdagmiddag treedt het aan tegen nummer twee Bayern München. De Zuid-Duitsers proberen de koppositie, die momenteel bezet wordt door RB Leipzig, terug te veroveren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.