Wolfsburg vindt opvolger voor Draxler in Frankrijk

Reacties

VfL Wolfsburg heeft de opvolger van Julian Draxler binnen. Paul-Georges Ntep komt over van Stade Rennes en tekent tot 2021 in Duitsland. De 24-jarige Fransman was bij de Ligue 1-club in het bezit van een aflopend contract. Naar verluidt is er daarom slechts vijf miljoen euro gemoeid met de transfer.

Wolfsburg vindt opvolger voor Draxler in Frankrijk

De kersverse nieuwe technisch directeur van VfL Wolfsburg, Olaf Rebbe, roemt Ntep op de clubwebsite vooral om zijn aanvallende kwaliteiten: 'Een klassieke buitenspeler: snel, in het bezit van scorend vermogen, sterk in één-tegen-één situaties en oog voor zijn medespelers.'

Trainer Valérien Ismaël gebruikt vergelijkbare woorden om Ntep te roemen, al benadrukt hij vooral het tactische voordeel dat de komst van de buitenspel met zich meebrengt. Door meer keuzemogelijkheden op de vleugels is de ploeg in staat flexibeler te zijn in tactisch opzicht.

Ntep is de vierde speler in korte tijd die de Duitse formatie komt versterken. Vorige week werd Yunus Malli, die uit de voeten kan als aanvallende middenvelder, voor 12,5 miljoen overgenomen van FSV Mainz 05. Eerder versterkte de nummer dertien van de Bundesliga zich al met Ajacied Riechedly Bazoer en de Nigeriaanse aanvaller Victor Osimhen (18) uit de Ultimate Strikers Academy.

Ntep is afkomstig uit de jeugd van AJ Auxerre. Na drie jaar in het eerste van deze ploeg verkaste hij naar Stade Rennes, waar hij in 81 duels tot achttien doelpunten kwam. Eerder werd de tweevoudig Frans international nog in verband gebracht met een overstap naar Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.