Wolfsburg geeft Dzeko en Misimovic duidelijkheid

Edin Dzeko (foto) en Zvjezdan Misimovic worden door diverse clubs begeerd. AC Milan, Juventus en Manchester City gooiden al menig balletje op voor de Bosnische aanvaller en zijn landgenoot, die als aanvallende middenvelder de afgelopen twee seizoenen liefst 35 assists gaf. De laatste wordt eveneens nadrukkelijk begeerd door Schalke 04. Hun werkgever VfL Wolfsburg is echter duidelijk.

Wolfsburg geeft Dzeko en Misimovic duidelijkheid

'Zowel Dzeko als Misimovic blijven bij VfL Wolfsburg', vertelt manager Dieter Hoeness aan Der Kicker. 'Welk aanbod we ook krijgen. We willen niet dat die speculaties een eindeloos verhaal blijven en door blijven zeuren tot na de seizoenstart. Het heeft geen zin meer om alles heen te draaien. Ze hebben nu duidelijkheid en kunnen zich op het nieuwe seizoen bij Wolfsburg concentreren.'

Of de spelers zich hierbij neerleggen is zeer de vraag. Na het kampioenschap in 2009 volgde een teleurstellend seizoen en de nieuwe club van Steve McClaren speelt zelfs geen Europees voetbal. Volgens Bild overweegt Dzeko zelfs in staking te gaan om een transfer naar een andere club af te dwingen. Doordat beide spelers nog tot medio 2013 vastliggen bij Die Wölfe kan de club echter een ongelimiteerde transfersom vragen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen