Woedende Zlatan: 'Dit schijtland verdient geen club als PSG'

Reacties

De verhouding tussen Zlatan Ibrahimovic en het scheidsrechterskorps is er de afgelopen dagen niet beter op geworden. Na de veelbesproken rode kaart die hij woensdag van Björn Kuipers kreeg tegen tegen Chelsea, spuwde hij nu zijn gal over leidsman Lionel Jaffredo.

Woedende Zlatan: 'Dit schijtland verdient geen club als PSG'

In de door hem gefloten wedstrijd verloor PSG zondag bij Bordeaux dure punten in de titelrace (3-2). Zoals het een ware aanvoerder betaamt, nam Ibrahimovic na afloop het woord. Maar van zijn reactie op Canal+ sloegen de kijkers stijl achterover.

Ibrahimovic wandelde vloekend van het veld, wat werd geregistreerd door de aanwezige cameraploegen. 'In de vijftien jaar dat ik voetbal, heb ik nog nooit zo'n slechte scheids gezien. Dit schijtland verdient geen club als Paris Saint-Germain in zijn competitie.'

Waarom Ibrahimovic zo extreem woedend was, werd nog niet duidelijk. Hij benutte nota bene zelf nog een makkelijk gegeven penalty. Ook na het duel met Chelsea liet de Zweed zich al gaan over het in zijn ogen waardeloze optreden van Kuipers.

De harde woorden van Ibrahimovic maken uiteraard veel los in Frankrijk. De voorzitter van Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, twitterde al dat Zlatan voor de rest van het seizoen geschorst moet worden voor zijn uitspraken. Inmiddels heeft de Zweedse spits zijn excuses aangeboden voor zijn uitspraken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.