Woedende Koeman: 'Deze scheidsrechter is niet capabel'

Ronald Koeman reageerde furieus na afloop van de topper tegen FC Twente (2-2). De trainer van Feyenoord hekelde het optreden van scheidsrechter Serdar Gözübüyükhet en zijn assistenten. Met name over de laatste treffer was Koeman niet te spreken.

Cuco Martina maakte in de 95ste minuut de gelijkmaker na een afgeslagen bal. Echter, Feyenoord-doelman Erwin Mulder werd op dat moment gehinderd door Luc Castaignos, die zich in buitenspelpositie bevond. 'Hij stond nota bene naast Erwin Mulder', aldus een verbolgen Koeman tegenover FOX Sports.

'Deze scheidsrechter is niet capabel om te fluiten. Wij moeten dit slikken', meende de coach van Feyenoord. 'Ik moet me nu inhouden. Maar het is een schande wat de scheidsrechter en diens assistenten hebben laten zien.'

De discutabele treffer was niet het enige waar Koeman niet over te spreken was. 'In de eerste helft moet de scheidsrechter een penalty en een rode kaart geven aan Twente-doelman Nick Marsman, maar dat durfde hij niet', aldus Koeman.