Woedende Arda Turan gooit schoen, Totti doet Ronaldo na

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Woedende Arda Turan gooit schoen, Totti doet Ronaldo na

• Een opmerkelijk moment tijdens het duel tussen Atlético Madrid en Barcelona in de kwartfinale van de strijd om de Copa del Rey: Arda Turan is zo kwaad, dat hij zijn schoen gooit naar een assistent scheidsrechter. De Turk van Atletico Madrid komt weg met een gele kaart.

'Het is heel moeilijk die wedstrijden op dinsdag en woensdag voorbij te zien komen. We moeten snel weer deel uitmaken van de Champions League.'
• Aan het woord is Juan Mata, die met Manchester United dit seizoen helemaal geen Europees voetbal speelt. Maar als het aan de Spaanse middenvelder ligt, komt daar spoedig verandering in. De ploeg van manager Louis van Gaal ligt op koers, want na 22 duels bezet United de vierde plaats in de Premier League. (The Daily Mail)

• Hij is hier al vaker voorbij gekomen: de oerkreet van Cristiano Ronaldo nadat hij voor het tweede jaar op rij de Gouden Bal in ontvangst had genomen. Francesco Totti doet zijn collega na op onderstaand filmpje. Nu is het wachten op de Portugees die net als de AS Roma-aanvaller een selfie neemt na een doelpunt.

'Hij zal spoedig tot de vijf beste spelers ter wereld horen.'
• Paul Pogba is de laatste weken in topvorm en de 21-jarige Franse middenvelder van Juventus ontvangt compliment na compliment. Zo ook van landgenoot Antoine Griezmann. 'Het is nu aan hem om met beide benen op de grond te blijven staan.' (L'Équipe)

• Op zijn Instagram-account liet Romelu Lukaku zijn nieuwe voetbalschoenen zien. Daarbij een prominente plaats ingeruimd voor Junior Malanda, die eerder deze maand op twintigjarige leeftijd overleed. Lukaku speelde met de talentvolle middenvelder samen in verschillende Belgische jeugdploegen.

'De eerste helft van het seizoen eindigen als nummer zeventien voelt als vakantievieren op een spijkerbed.'
• Borussia Dortmund presteerde dramatisch in de eerste helft van het seizoen, maar volgens trainer Jürgen Klopp hoeven de fans zich geen zorgen te maken om degradatie. Sterker nog, in Klopp heeft Dortmund de ideale trainer om die te ontlopen. 'Als trainer van FSV Mainz 05 heb ik twee keer op de slotdag degradatie ontlopen.' (Die Welt)

• Halverwege de competitie heeft 1. FC Köln slechts vier punten meer dan Borussia Dortmund, maar ook daar maakt men zich niet druk om degradatie. De club is met heel andere dingen bezig: 1. FC Köln wil binnen tien jaar officieel erkend worden door het Festkomitee Kölner Karneval. In Duitsland wordt de club al jarenlang gekscherend 'Karnevalsverein' genoemd, maar dit wordt mogelijk werkelijkheid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.