Woedend FC Porto komt met bewijs voor aanslag Lichtsteiner

Reacties

Juventus-verdediger Stephan Lichtsteiner heeft zich de woede op de hals gehaald van FC Porto. De Portugezen hekelen het feit dat een grove charge van de Zwitser op Héctor Herrera niet werd bestraft en komen nu ook met bewijs.

Woedend FC Porto komt met bewijs voor aanslag Lichtsteiner

Lichtsteiner stond woensdagavond na 50 minuten op de linkervoet van Herrera tijdens het achtstefinaleduel in de Champions League tussen FC Porto en Juventus (0-2). Scheidsrechter Felix Brych bestrafte de charge met een gele kaart, maar achteraf bleek dat Herrera toch niet helemaal ongeschonden uit de strijd was gekomen.

De aanvoerder van FC Porto had in totaal liefst zeventien hechtingen nodig om de twee gaten in zijn toegetakelde voet te verzorgen. Saillant detail: Herrera kreeg het voor elkaar om de laatste veertig minuten van de wedstrijd gewoon uit te spelen.

De woede van FC Porto komt bovenop de al bestaande onvrede over het optreden van arbiter Brych. De Duitser gaf Alex Telles in een tijdsbestek van twee minuten twee gele kaarten, waardoor de verdediger na 27 minuten met rood het veld moest verlaten. Doelman Iker Casillas uitte daar na afloop zijn onvrede over. Bij die tweede prent was uitgerekend Lichtsteiner betrokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.