WK-ganger Gutiérrez mist seizoenstart door knieblessure

Reacties

Felipe Gutiérrez mist de seizoenstart van FC Twente. De Chileense WK-ganger kwam met een knieblessure terug in Enschede en is de komende tijd niet inzetbaar.

WK-ganger Gutiérrez mist seizoenstart door knieblessure

Toen Gutiérrez met knieklachten terugkeerde uit zijn vaderland werd hij aan een onderzoek in het ziekenhuis onderworpen. Daaruit bleek dat er sprake is van letsel in zijn linkerknie. Als dit gewricht tot rust gekomen is, vindt er over enkele weken een operatie plaats.

Hierdoor ontbreekt de 23-jarige middenvelder in ieder geval bij het eerste competitieduel met SC Cambuur op 9 augustus. Ook voor Shadrach Eghan, die kampt met een hamstringblessure, komt die wedstrijd te vroeg.

Domper
Gutiérrez zelf reageerde op de clubsite teleurgesteld op het nieuws over zijn kwetsuur. 'Na het WK met Chili had ik ontzettend veel zin in een nieuw seizoen bij FC Twente. Voorlopig kan ik helaas niet spelen. Dat is een grote tegenvaller.'

'De blessure van Felipe is natuurlijk een domper, voor de ploeg, maar vooral voor hemzelf', baalde ook trainer Alfred Schreuder. 'Vorig seizoen speelde hij uitstekend en ook dit seizoen hadden we voor hem een belangrijke rol in gedachten. We zullen hem missen, maar ik heb veel vertrouwen in deze selectie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.