Wisla mag nog hopen op volgende ronde na uitzege

Fulham strijdt met Wisla Kraków om de tweede plaats in Groep K van de Europa League waarin ook FC Twente uitkomt. De Poolse club, waar Robert Maaskant tot voor kort trainer was, won met 2-1 bij Odense BK.

Wisla, dat nu onder leiding van trainer Kazimierz Moskal staat, kende een uitstekende eerste helft in Denemarken. David Biton zette de bezoekers in de twintigste minuut op voorsprong, na goed voorbereidend werk van Lukasz Garguła. Acht minuten later maakte Patryk Malecki er na een individuele actie 0-2 van.

Odense BK kwam nog wel terug tot 1-2, toen Rasmus Falk eerst Michael Lamey uitspeelde en daarna binnenschoot. Maar daar bleef het bij, waardoor Wisla nu zes punten heeft uit vijf duels. De Poolse club moet de laatste wedstrijd in eigen huis tegen het al geplaatste FC Twente winnen en hopen dat Fulham punten verspeelt. Foto: VI Images