Winterweer spelbreker bij herstart van Jupiler League

Het winterse weer heeft gevolgen voor de herstart van de Jupiler League. Het programma voor dit weekend is na een bijzondere keuring voor een groot deel afgelast.

Winterweer spelbreker bij herstart van Jupiler League

Nadat al eerder de inhaalduels FC Den Bosch–FC Eindhoven en Go Ahead Eagles–SC Veendam van donderdagavond waren geschrapt, is het programma voor vrijdag flink uitgedund.

FC Emmen–Excelsior, FC Oss–MVV Maastricht, Fortuna Sittard–SC Cambuur zijn afgelast na een uitzonderlijke keuring van het veld. Normaal gesproken wordt die namelijk uitgevoerd op de dag van de wedstrijd, maar gezien de weersverwachting is gekozen dit bij uitzondering al een dag eerder te doen.

Mogelijk volgen meer afgelastingen voor vrijdag. Vooralsnog gaan Almere City FC–Helmond Sport en FC Volendam–FC Dordrecht door, maar bij het laatste duel wordt ‘s ochtends het veld nog gekeurd.

Voor zondag staan nog twee wedstrijden op het programma in de Jupiler League. De Graafschap en Sparta Rotterdam ontvangen respectievelijk Go Ahead Eagles en FC Den Bosch. De KNVB bepaalt in de loop van volgende week de nieuwe data.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's