Win bij VI kaarten voor het Total Football Festival!

Voetballiefhebbers opgelet! Voetbal International geeft 50 x 2 passe-partouts weg voor het Total Football Festival, begin november in Amsterdam.

Win bij VI kaarten voor het Total Football Festival!

Op het Total Football Festival (TFF) kun je genieten van de beste films, documentaires, quizzen, theater, foto’s, kunst en debat over The Beautiful Game. Al het mooie van onze sport komt aan de orde, maar ook de controverse schuwt TFF niet. Hierbij is de vloer aan prominente gasten uit de voetbalwereld, terwijl ook de bezoekers worden opgeroepen om actief bij te dragen aan de inhoud van het festival.

Een prachtig festival voor alle lezers van VI. Daarom geven we liefst 50 x 2 passe-partouts weg. Ga naar www.vi.nl/tff en win!

TFF 2014 wordt gehouden op 7, 8 en 9 november in Felix Meritis, aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het Duitse voetbal is dit jaar het thema van het festival en Willem van Hanegem zal op vrijdagavond als hoofdgast fungeren.

Naast het officiële festivalprogramma zijn er nog veel meer leuke onderdelen waaraan je je kunt laven tijdens het festival. Even geen film, docu of theater op het programma? Vergaap je op het festivalplein aan fototentoonstellingen, kunstprojecten, live-wedstrijden uit de Bundesliga en andere fijne literatuur en lectuur uit de geschiedenis van het voetbal.

Het beste voetbalcultuurevenement van Nederland organiseren, dat is de ambitie van het Total Football Festival. Doe mee met deze winactie en beoordeel zelf of dat gelukt is. Deelname is mogelijk tot uiterlijk donderdag 30 oktober 2014. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deelnemen kan via www.vi.nl/tff. Meer informatie over het festival vind je op www.totalfootballfestival.com
Bekijk hier al onze video's