Wilmots: 'De spelers worden beloond voor hun werk'

Reacties

Marc Wilmots heeft er geen problemen mee dat Michy Bathsuayi en Thomas Meunier tijdelijk het trainingskamp van België verlieten. De bondscoach van De Rode Duivels is blij voor het duo.

Wilmots: 'De spelers worden beloond voor hun werk'

Bathsuayi (Olympique Marseille) en Meunier (Club Brugge) staan op het punt een grote transfer te maken: ze zijn dicht bij een overgang naar respectievelijk Chelsea en Paris Saint-Germain. 'Ik vind het top. De spelers worden beloond voor hun werk. En er zullen nog volgen', aldus Wilmots op de persconferentie.

'Gisteren hebben mijn spelers een namiddag vrijaf gekregen', vervolgde de bondscoach van België. 'Twee zijn bij mij gekomen. Ik heb ze tijd gegeven om hun probleem te regelen. Ik ken dat, anders zouden ze voortdurend aan hun telefoon gehangen hebben. Nu hebben ze hun hoofd kunnen vrijmaken.'

'De transfers zijn nog niet rond, maar ze hebben allebei vooruitgang geboekt', ging Wilmots verder. 'Marseille heeft me gevraagd of Batshuayi medische tests mocht afleggen in het ziekenhuis van Bordeaux. Dat heb ik toegestaan. Vanmiddag was hij terug. En ik kan ook bevestigen dat Meunier een reis gemaakt heeft.'

Bathsuayi en Meunier waren tijdig terug om woensdagavond deel te nemen aan de groepstraining van België, dat vrijdag in de kwartfinale van het EK aantreedt tegen Wales.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.