Willems twijfelgeval bij PSV, Locadia herstelt voorspoedig

Reacties

Het is nog onzeker of PSV zaterdag in de uitwedstrijd tegen AZ (19.45 uur) een beroep kan doen op Jetro Willems. De linksback heeft griep en ontbrak donderdag op de training.

Willems twijfelgeval bij PSV, Locadia herstelt voorspoedig

Wanneer hij niet kan spelen, lijkt Joshua Brenet zijn logische vervanger. Trainer Phillip Cocu kan wel gewoon een beroep doen op Davy Pröpper. De middenvelder meldde zich met een voetblessure af voor het Nederlands elftal, maar trainde donderdag probleemloos met de groep mee.

Ook Jürgen Locadia meldde zich af bij bondscoach Danny Blind. De aanvaller heeft last van een enkelblessure en leek langere tijd uitgeschakeld te zijn, maar liet zich donderdag alweer zien op het veld voor een individuele training. PSV sluit niet uit dat Locadia volgende week de groepstraining kan hervatten. De wedstrijd tegen AZ komt nog te vroeg voor hem. Vrijdag wordt bekeken of Andrés Guardado, Héctor Moreno en Santiago Arias kunnen spelen in Alkmaar. Zij zijn na hun interlandverplichtingen nog onderweg naar Nederland en trainden donderdag niet mee.

Jeugdspelers
PSV is van plan om na dit seizoen enkele grote talenten aan de jeugdopleiding toe te voegen. In dat kader hebben de Eindhovenaren concrete belangstelling voor Nigel Thomas. Het vijftienjarige talent speelt nu nog bij Sparta Rotterdam, de club die eerder al spelers als Jetro Willems, Laros Duarte en Memphis Depay naar Eindhoven zag vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.