Willems roept Cocu tot de orde: 'Waar blijft de taart?'

Reacties

Met een 1-5 bekerzege op Almere City bezorgden de spelers van PSV trainer Phillip Cocu een fraai cadeau voor zijn 44ste verjaardag. De jarige job zelf liet echter nog verstek gaan.

Willems roept Cocu tot de orde: 'Waar blijft de taart?'

'Waar de taart is? Die moet hij nog geven. Dat heeft hij nog niet gedaan. Ik ga hem daar zo op aanspreken dat het op deze manier niet kan', aldus een lachende Jetro Willems tegen FOX Sports.

De winst in Almere was voor Willems een bekroning op een toch al mooie dag, want hij werd voor het eerst sinds lange tijd opgenomen in de voorselectie van Oranje. Op speelminuten tegen Mexico en Letland (12 en 16 november) rekent de linksback echter nog niet. 'Het is mooi, maar ik moet eerst zorgen dat ik bij de definitieve selectie kom', vervolgde de ex-speler van Sparta Rotterdam.

Willems keek tevreden terug op de bekerontmoeting met Almere. 'We hebben het na rust goed uitgespeeld. Almere liep zich stuk en wij maakten de goals. Een club uit de Jupiler League speelt toch heel anders dan we gewend zijn. Ze klappen er gewoon vol op. Dat is in de Eredivisie anders.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.