Willems: 'Ik heb met meerdere clubs gesproken'

Reacties

Jetro Willems keerde afgelopen vrijdag terug op het trainingsveld van PSV. Het is echter nog maar de vraag of de linkerverdediger bij de start van het seizoen nog in Eindhoven speelt. De linkerverdediger beschikt over een eenjarig contract en werd eerder gelinkt aan AS Monaco.

Willems: 'Ik heb met meerdere clubs gesproken'

PSV is bereid te praten over een transfer, mits het juiste bedrag op tafel komt. Willems liet vrijdag na de training tegenover VI weten dat zijn toekomst nog onduidelijk is. Interesse is er wel. 'Ik heb met meerdere clubs gesproken, maar dat was niet meer dan praten', aldus Willems.

Als de juiste club zich niet meldt, kan Willems zijn contract in Eindhoven verlengen. De verdediger staat daar op voorhand niet onwelwillend tegenover. 

De Jong
Ook Luuk de Jong kan zijn contract verlengen. Zaakwaarnemer Louis Laros liet afgelopen week tegenover Voetbal International weten dat er binnenkort opnieuw over gesproken zal worden met de club. De Jong liet vrijdag weten zich erg gewaardeerd te voelen bij PSV en alleen een vertrek te overwegen als er een club voorbij komt die hem echt goed past.

De aanvaller benadrukt dat hij PSV niet tot eind augustus in spanning laat. 'We zullen de knoop op tijd door moeten hakken. Dat zal PSV ook wel prettig vinden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.