Willem II zoekt nieuwe spits ondanks aanwezigheid Zivkovic

Reacties

Willem II-coach Jurgen Streppel kan zijn selectie in de winterstop versterken. Die toezegging kreeg hij van algemeen directeur Berry van Gool. Streppel wil er graag een extra spits bij.

Willem II zoekt nieuwe spits ondanks aanwezigheid Zivkovic

Daar doet de recente opmars van De Tricolores, die goede resultaten boekten tegen PSV (2-2), FC Twente (1-3) en SC Cambuur (3-0), niets aan af. 'Als we de kans willen vergroten in de Eredivisie te blijven, heeft versterking op die positie prioriteit', aldus de trainer. 'Al is het de vraag of het budget toereikend is en of er een spits beschikbaar is.'

De mogelijke komst van een nieuwe voorhoedespeler is slecht nieuws voor de van Ajax gehuurde Richairo Zivkovic. Zijn plaats als nummer 9 is hij al kwijtgeraakt aan Erik Falkenburg. Een extra aanvaller zou betekenen dat het zicht op speelminuten voor Zivkovic als spits nog minder wordt.

Zondag tegen Cambuur speelde hij als rechtsbuiten, maar werd hij halverwege gewisseld. Willem II beschikt met de Slowaak Adem Nemec over nóg een spits. Hij komt echter amper aan spelen toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.