Willem II zegt contracten met Falkenburg en Wuytens op

Reacties

De aflopende contracten met Pelé van Anholt, Nigel Bertrams, Erik Falkenburg (foto), Guus Joppen, Dico Koppers en Dries Wuytens worden vooralsnog niet verlengd door Willem II. Wel gaan de Tilburgers verder met Asumah Abubakar en Elmo Lieftink.

Willem II zegt contracten met Falkenburg en Wuytens op

'Elmo heeft na het lange herstel van zijn knieblessure laten zien van betekenis te zijn voor ons', legt technisch manager Joris Mathijsen uit op de clubwebsite. 'Hij is pas 23 jaar dus er zit nog zeker rek in zijn ontwikkeling. Asumah is fysiek sterk en heeft voetballend veel talent. Hij is nog erg jong (19), dus krijgt hij bij ons de kans om zich door te ontwikkelen. We hebben met het oog op de toekomst vertrouwen in deze twee jonge jongens.'

Willem II moet, net als alle andere profclubs, spelers met een aflopende verbintenis vóór 1 april laten weten of hun contract wordt verlengd dan wel optie wordt gelicht. Van Anholt, Bertrams, Falkenburg, Joppen, Koppers en Wuytens kregen slecht nieuws, maar de Tilburgers laten weten dat ze later dit seizoen mogelijk toch een optie tot contractverlenging ontvangen. Met Mattijs Branderhorst en Derrick Tshimanga gaat de club nog in gesprek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.