Willem II zegt acht spelers de wacht aan, Bertrams blijft

Reacties

Van de negen spelers die een aflopend contract hadden met Willem II, heeft alleen Nigel Bertrams een nieuwe verbintenis gekregen. Acht andere selectiespelers hebben te horen gekregen dat hun arbeidsovereenkomst formeel is opgezegd.

Willem II zegt acht spelers de wacht aan, Bertrams blijft

De Tilburgers moesten spelers met aflopende verbintenissen net als alle andere Eredivisie-clubs vóór 1 april laten weten of hun contract wordt verlengd dan wel optie wordt gelicht. Bij derde doelman Bertrams is dat gebeurd. De 23-jarige ex-PSV'er kwam dit seizoen nog niet in actie voor de ploeg van trainer Jurgen Streppel, maar mag desondanks blijven.

Bertrams moet behalve eerste keeper Kostas Lamprou ook David Meul boven zich dulden in de pikorde, maar de 34-jarige Belg heeft te horen gekregen dat zijn aflopende contract vooralsnog niet wordt verlengd. Dat geldt ook voor Frank van der Struijk, Robert Braber, Robbie Haemhouts, Adam Nemec, Nick van der Velden, Nicky Kuiper en Justin Mathieu. Zij kunnen mogelijk onder andere voorwaarden blijven.

Van dat zevental kwamen Van der Struijk, Braber, Haemhouts, Van der Velden en Nemec dit seizoen regelmatig in actie voor de huidige nummer vijftien van de Eredivisie. Dat geldt ook voor de van Ajax gehuurde Lesly de Sa. De 22-jarige vleugelspits krijgt voor 1 juni duidelijkheid over zijn toekomst, net als de onlangs transfervrij overgekomen Anouar Kali.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.