Willem II versterkt zich met Hupperts

Reacties

Guus Hupperts speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Willem II. De Tilburgse club neemt de aanvaller over van AZ, de club waar hij amper aan spelen toekwam. Dinsdagmiddag kwamen de clubs tot overeenstemming, nadat afgelopen week al met elkaar gesproken werd.

Willem II versterkt zich met Hupperts

Coach Jurgen Streppel is erg gecharmeerd van Hupperts, die in het seizoen 2010/2011 voor Roda JC zijn debuut maakte in het profvoetbal. Afgelopen seizoen waagde hij al een poging om de flankspeler over te nemen van de Alkmaarders. Dat mislukte toen. Rondom de onderhandelingen kwam de aanvaller immers weer aan spelen toe bij AZ.

Nu is de situatie anders en ziet Hupperts, sinds 2014 uitkomend voor AZ, wel perspectief in het Koning Willem II Stadion. Temeer omdat de Limburger de spelopvatting van Streppel wel ziet zitten. De coach staat bekend om zijn aanvallende voetbalopvatting. Hupperts kan zaterdag, wanneer Willem II op bezoek gaat bij SC Heerenveen, zijn debuut al maken voor de Brabanders.

Van der Struijk
Frank van der Struijk ontbreekt in die wedstrijd namens de Tilburgse club. Hij ontving afgelopen zondag twee maal geel in het uitduel met NEC. Aangezien beide kaarten achteraf bezien onterecht bleken, waagde Willem II nog een poging bij de KNVB om de schorsing te herroepen. Maar de regelementen staan dit niet toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.