Willem II strikt transfervrije Vicento

Reacties

Charlton Vicento speelt de rest van dit seizoen voor Willem II. De 23-jarige aanvaller komt over van PAS Giannina en tekent een contract tot de zomer van 2015 bij de Tilburgers.

Willem II strikt transfervrije Vicento

Vicento (op de foto nog in het shirt van ADO Den Haag) speelde in het verleden vier seizoenen in het groen-geel van ADO Den Haag. In de zomer van 2013 verkaste de vleugelspeler naar de Griekse competitie. Lang duurde dat avontuur niet. Deze maand liet Vicento, die slechts vijf competitieduels speelde in de Griekse Super League, zijn contract ontbinden. Hij tekende destijds een verbintenis voor drie seizoenen.

Vicento versterkt de selectie van trainer Jurgen Streppel per direct. Op dit moment bezet Willem II de derde plaats in de Jupiler League met zeven punten achterstand op koploper FC Dordrecht. Met de komst van Vicento hoopt Streppel de inhaalrace op Dordt in te zetten.

'Hij brengt de nodige eredivisie-ervaring', aldus Streppel op de clubwebsite. 'We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft, ondanks interesse van andere clubs. Hopelijk kan hij samen met ons doorgroeien naar de Eredivisie. Met Charlton, die zowel aan de zijkant als in de spitspositie uit de voeten kan, krijgen we een veelzijdige jonge aanvaller erbij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.