Willem II pikt tribuneklant Achenteh op bij Vitesse

Reacties

Rochdi Achenteh heeft in Willem II een uitweg gevonden voor zijn uitzichtloze situatie bij Vitesse. De linksback, die eveneens op het middenveld uit de voeten kan, stapt definitief over naar de Tilburgers.

Willem II pikt tribuneklant Achenteh op bij Vitesse

Achenteh (27) is tegenwoordig tribuneklant in Arnhem. Rob Maas kiest op de linkbackpositie voor nieuweling Kosuke Ota. De Marokkkaanse ex-speler van PEC Zwolle, FC Eindhoven en Jong PSV behoorde de laatste vier speelronden niet eens tot de wedstrijdselectie van de huidige nummer zeven van de ranglijst. Achenteh was in Arnhem in het bezit van een aflopend contract, maar stapt nu voor het komende halfjaar definitief over naar Willem II.

'Rochdi heeft zich twee jaar hartstikke goed ingezet voor Vitesse', reageert Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, op de clubsite op het vertrek van Achenteh. 'Dat deed hij met overtuiging en passie. Het is begrijpelijk dat Rochdi uit wilde kijken naar een club waar hij meer speelminuten lijkt te kunnen maken. Wij danken Rochdi voor zijn twee jaar in het geel-zwart en wensen hem veel succes bij Willem II en in zijn verdere carrière.'

Vierde aanwinst
Voor Willem II is Achenteh - vorig seizoen nog vaste basisspeler - de vierde versterking in deze transferwindow. Eerder trokken de Tricolores Guus Hupperts (AZ), Andy Kawaya (Anderlecht) en Bartolomew Ogbeche (SC Cambuur) al aan. De Brabanders bezetten momenteel de dertiende positie op de ranglijst, met negentien punten uit twintig speelronden. Vrijdagavond ontvangt de ploeg Heracles Almelo in het eigen Koning Willem II-stadion. Het is nog de vraag of Achenteh dan al speelgerechtigd is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.