Willem II neemt talent Crowley over van Arsenal

Reacties

Daniel Crowley keert terug in de Eredivisie. Willem II neemt het negentienjarige talent definitief over van Arsenal, de Engelsman tekent in Tilburg voor drie seizoenen.

Willem II neemt talent Crowley over van Arsenal

Crowley is geen onbekende in Nederland. Het noodlijdende Go Ahead Eagles pikte hem halverwege het vorige seizoen op, in de strijd tegen degradatie. De kleine, behendige middenvelder viel regelmatig in positieve zin op, hetgeen Willem II ook niet is ontgaan.

De Tilburgers waren naarstig op zoek naar versterkingen voor het middenveld. Met Erik Falkenburg, Jari Schuurman en Funsu Ojo vertrokken er drie spelers voor die linie. Thom Haye en Anouar Kali bleven, daar kwam onlangs het Poolse talent Bartek Urbánski bij. Met de komst van Crowley krijgt het middenrif van de ploeg van Erwin van de Looi meer en meer body.

Crowley gold in Engeland jarenlang als een groot talent, maar een doorbraak bij Arsenal kwam er nooit. De jeugdexponent van Aston Villa debuteerde in de voorbereiding op het seizoen 2015/16 wel officieus in het eerste elftal, maar daarna moest hij het doen met uitleenbeurten aan Barnsley, Oxford United en dus Go Ahead.

Bekijk hier het transferoverzicht van Willem II en de andere Eredivisie-clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.