Willem II legt Lamprou voor twee jaar vast

Reacties

Kostas Lamprou heeft zich tot medio 2017 aan Willem II verbonden. De 23-jarige doelman komt transfervrij over van Feyenoord, waarvan hij dit seizoen al werd gehuurd.

Willem II legt Lamprou voor twee jaar vast

Op de clubwebsite laat technisch manager Carlos Aalbers weten blij te zijn met het vastleggen van Lamprou. 'Kostas past uitstekend in de speelwijze van Willem II en hij heeft het afgelopen seizoen in de Eredivisie bewezen dat hij een heel goede keeper is. Daarom zijn we blij dat we nog twee jaar met hem kunnen samenwerken.'

Als huurling van Feyenoord kwam Lamprou in de voorbije competitie tot 33 optredens. Een terugkeer naar De Kuip was niet aan de orde, aangezien de Griek in Rotterdam geen nieuw contract kreeg. Al sinds medio april was de clubleiding van Willem II in gesprek met de sluitpost, die liet weten in principe open te staan voor een langer verblijf in Tilburg.

Na de zomer is Lamprou dus inderdaad contractspeler in het Koning Willem II Stadion. Coach Jurgen Streppel omschrijft de doelman als 'een keeper die zich de komende jaren nog verder kan ontwikkelen tot een nog completere doelman'. Na een moeizame start in Tilburg, waarin hij tijdens het thuisduel met PSV (1-3) opzichtig blunderde én de rode kaart kreeg, herpakte de goalie zich uitstekend. Hij gold als een van de pijlers onder het succes van Willem II, dat de competitie afsloot op de negende plaats.

Eerder legde Willem II ook al Bruno Andrade (twee jaar), Dries Wuytens (twee jaar) en Stijn Wuytens voor langere tijd vast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.