Willem II houdt Kali in Tilburg

Reacties

Anouar Kali blijft zoals verwacht bij Willem II. De Tilburgse club heeft de optie in zijn contract gelicht. Daardoor blijft de middenvelder tot 2018 op de loonlijst staan in Brabant. Coach Erwin van de Looi had een positief oordeel gegeven over het de speler, die in Nederland eerder uitkwam voor FC Utrecht en Roda JC.

Willem II houdt Kali in Tilburg

Kali speelde sinds de winterstop bij Willem II. Vanwege blessureleed kwam hij evenwel amper in actie. Pas in de play-offs om lijfsbehoud in de Eredivisie kwam de Utrechter in actie voor de ploeg van, toen nog, Jurgen Streppel. Daarin ontpopte Kali zich direct tot een van de betere spelers bij de Tricolores.

Kali wordt gezien als belangrijke pion in de nabije toekomst van Willem II, dat komende weken nog meer nieuwkomers hoopt te presenteren. 

'Vanwege mijn blessure heb ik de afgelopen maanden te weinig kunnen laten zien', stelt Kali op de clubwebsite. 'Ik ben blij dat ik na de zomer weer in het shirt van Willem II speel en van waarde kan zijn voor de club.'

Van de Looi is blij met het aanblijven van Kali. 'Ik ben blij dat Anouar langer aan Willem II verbonden blijft. We hebben met elkaar gesproken en ik denk dat hij een belangrijke rol voor ons team kan gaan vervullen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.