Willem II heeft baat bij goede prestaties Ajax

Reacties

Mitchell Dijks kan Willem II de komende tijd nog wat extra geld opleveren. Bij een kampioenschap van Ajax krijgen ook de Tilburgers een bonus.

Willem II heeft baat bij goede prestaties Ajax

De 23-jarige Dijks werd afgelopen zomer door Ajax overgenomen van Willem II. De Amsterdammers betaalden naar verluidt een bedrag van rond de één miljoen euro voor de linksback, maar dat bedrag kan nog oplopen.

Mocht Ajax het komend seizoen in de Champions League actief zijn, dan ontvangt Willem II nog een extra bedrag. Ajax staat na de overwinning op PSV bovenaan, wat die kans dus aanzienlijk vergroot. Mochten de Amsterdammers tweede worden, dan kunnen ze zich ook via de voorrondes nog plaatsen.

De verdediger uit Purmerend speelde tot 2009 in de jeugdopleiding van FC Volendam, waarna hij de overstap maakte naar Ajax. Na een periode in Heerenveen op huurbasis vertrok Dijks medio 2014 transfervrij naar Willem II.

In de nieuwe Voetbal International staat een groot interview met Mitchell Dijks. Het blad ligt vanaf woensdag in de winkels en is hier te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.