Willem II en Peters sluiten soap af met nieuw contract

Reacties

Jordens Peters heeft zijn toekomst verbonden aan Willem II. De 29-jarige aanvoerder van de Tilburgers tekent deze week een nieuwe verbintenis tot 2020 bij de nummer elf van de Eredivisie.

Willem II en Peters sluiten soap af met nieuw contract

Die nieuwe overeenkomst is opvallend, aangezien Peters afgelopen zomer nadrukkelijk in verband werd gebracht met een vertrek bij Willem II. Jurgen Streppel wilde de centrale verdediger graag naar zijn nieuwe club SC Heerenveen halen, maar Willem II werkte niet mee aan een transfer. Het leverde een behoorlijke transfersoap op, die uiteindelijk niet leidde tot een transfer. 'Clubs moeten er met elkaar uitkomen en dat is niet gebeurd. Mijn frustratie zat hem vooral in die weken durende onzekerheid', vertelde Peters destijds aan VI.

Een half jaar later hebben club en speler alle speculatie over een vertrek weggenomen met een contract tot medio 2020. 'Dit seizoen heerst er veel rust bij Willem II. Er is veel vernieuwing gekomen, in de vorm van Joris Mathijsen en de nieuwe staf en die willen graag vooruit met de club. Zij hebben een nieuwe mentaliteit in huis gehaald', verklaart Peters zijn beslissing op de clubsite.

Technisch manager Joris Mathijsen is ook blij met het nieuwe contract van de verdediger. 'Jordens is belangrijk voor de club, als aanvoerder in het veld maar ook als boegbeeld van de club Willem II.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.