Willem II boekt financieel wel succes

Reacties

Tegenover de magere prestaties op sportief gebied staat voor Willem II een financieel geslaagd seizoen. De Tilburgse club gaat de zeven ton winst van afgelopen jaar vermoedelijk overtreffen.

Willem II boekt financieel wel succes

De belangrijkste reden voor het financiële succes van De Tricolores is het behalen van de vierde ronde van het toernooi om de KNVB-beker. Daarin moet Willem II op bezoek bij Feyenoord in De Kuip. Het onderonsje met de Rotterdammers levert de Brabantse club enkele tonnen op.

Daarnaast profiteert de club van de deelnamen van spits Adam Nemec aan het EK. Hij plaatste zich met Slowakije voor de eindronde van volgend jaar en Willem II incasseert hiervoor tweeënhalve ton. Ook de transfer van Virgil van Dijk van Celtic naar Southampton levert de Tilburgers geld op.

Op sportief vlak breken er voor Willem II belangrijke weken aan. Na de komende clash met FC Twente wachten ontmoetingen met SC Cambuur, ADO Den Haag en Roda JC Kerkrade. Trainer Jurgen Streppel heeft besloten voor deze wedstrijden steeds op mini-trainingskamp te gaan. Dat is hem goed bevallen voorafgaand aan het duel met landskampioen PSV van afgelopen zaterdag (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.