Willem II bindt Kuiper, Altheer en Abubakar

Reacties

De transfermarkt is al dicht, maar Willem II heeft zich toch nog flink versterkt. De Tilburgers voegen Nicky Kuiper, Jeffrey Altheer en Asumah Abubakar toe aan hun selectie.

Willem II bindt Kuiper, Altheer en Abubakar

Willem II kon de drie spelers nog inlijven omdat zij stuk voor stuk clubloos waren. Kuiper (foto), Altheer en Abubakar zijn geen onbekenden in Tilburg, want zij trainden de afgelopen periode al mee met de selectie van trainer Jurgen Streppel.

De 26-jarige Kuiper kwam eerder uit voor Vitesse, FC Twente en Panathinaikos en had tijdens zijn carrière regelmatig te kampen met zwaar blessureleed. De laatste competitiewedstrijd van de linksback dateert daardoor van 21 december 2013, toen hij met Jong FC Twente tegen Achilles '29 speelde. Hij tekende voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Altheer, een 28-jarige centrumverdediger, stond afgelopen seizoen onder contract bij VVV-Venlo en gaat op amateurbasis aan de slag bij Willem II. Abubakar is een achttienjarige spits uit Ghana en hij is met de club een eenjarig contract overeengekomen, met een optie op nog een seizoen. Hij zet zijn handtekening zodra het papierwerk rondom zijn overgang is afgerond en is in de tussentijd nog niet speelgerechtigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.