Willem II behoudt Andrade maar vreest afscheid Armenteros

Reacties

Bruno Andrade speelt ook de komende twee seizoenen voor Willem II. Trainer Jurgen Streppel denkt daarentegen dat het behoud van Samuel Armenteros lastig wordt.

Willem II behoudt Andrade maar vreest afscheid Armenteros

De 26-jarige Andrade is met de Tilburgse clubleiding akkoord over een nieuw contract voor de duur van twee seizoenen. De Braziliaan is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Tricolores. Eerder werkte Andrade bij Helmond Sport al samen met zijn huidige trainer Jurgen Streppel. Met doelman Kostas Lamprou (23) is Willem II eveneens in de afrondende fase van de onderhandelingen.

Streppel hoopt zijn elftal voor komend seizoen te voorzien van extra scorend vermogen. Willem II liep afgelopen zaterdag tegen SC Heerenveen  tegen onnodig puntenverlies op (1-1) en dat was niet voor het eerst dit seizoen.

'De kansen krijgen we wel, maar het benutten ervan blijft voor ons een groot probleem', erkent Streppel, die met zijn elftal wel nog in de race is om Europees voetbal. 'We zijn druk bezig om naar spelers te zoeken die ons aan meer doelpunten kunnen helpen. Dat is alleen niet makkelijk.'

Het behouden van Samuel Armenteros is volgens Streppel ook nog steeds prioriteit. Maar vanwege het prijskaartje, verwacht hij dat het lastig is om de spits opnieuw voor een jaar van Anderlecht te huren.

 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.