Wijnaldum en Bakkali willen langer blijven bij PSV

Reacties

Hij staat nog een jaar onder contract bij PSV, maar Georginio Wijnaldum heeft de club laten weten open te staan voor een langer verblijf in Eindhoven. Dat geldt ook voor Zakaria Bakkali.

Wijnaldum en Bakkali willen langer blijven bij PSV

De huidige verbintenis van de aanvallende middenvelder (23), die momenteel herstelt van een langdurige rugblessure, loopt in 2015 af. 'Wij hebben PSV laten weten dat Gini graag wil praten, dat hij openstaat voor een nieuw contract', reageert zaakwaarnemer Humphrey Nijman, die over de inhoud van het voorstel niets wenst te zeggen.

De familie van Zakaria Bakkali, de aanvaller die over anderhalve week achttien jaar wordt, werkt met PSV momenteel een contractverlenging voor twee seizoenen uit. Ook hij heeft de clubleiding laten weten in Eindhoven te willen blijven. De huidige overeenkomst van Bakkali loopt tot medio 2015.

PSV gaat er vanuit dat Ola Toivonen (27) aan zijn laatste weken als contractspeler is begonnen. 'We hebben nog geen concreet bod binnen, maar er zijn clubs serieus geïnteresseerd', zegt technisch manager Marcel Brands, die nog geen namen van gegadigden wil noemen. 'Als deze clubs met Ola eruit komen, dan zijn wij aan de beurt.'

Lees in Voetbal International deze week ook een reportage over het trainingskamp in Maspalomas, waar de Eindhovenaren zich voorbereidden op de tweede seizoenshelft. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.