Wigan rekent niet meer op ex-Feyenoorder Rio Miyaichi

De strijd van Wigan Athletic tegen degradatie gaat voorbij aan Ryo Miyaichi vanwege een zware enkelblessure. Manager Roberto Martinez rekent niet meer op de Japanse Arsenal-huurling.

Wigan rekent niet meer op ex-Feyenoorder Rio Miyaichi

De uitkomsten van het onderzoek moeten nog komen, maar Martinez verwacht niet dat Miyaichi dit seizoen nog iets kan betekenen voor Wigan. De twintigjarige aanvaller kampt sinds zijn invalbeurt in het FA Cup-duel met Everton van zaterdag met enkelklachten.

Een groot verlies is het ontbreken van Miyaichi niet. De Japanse international, die in het seizoen 2010/11 furore maakte bij Feyenoord, heeft dit seizoen weinig kunnen betekenen voor Wigan.

Mede door een enkelblessure kwam hij in zijn huurperiode bij The Latics niet verder dan zeven wedstrijden, waarvan alleen in het League Cup-duel met West Ham United als basiskracht.

Wigan is verwikkeld in de strijd om handhaving in de Premier League, maar heeft ook nog zicht op de FA Cup. De 3-0 zege op Everton bracht de formatie van Martinez in de halve finales, waarin het moet aantreden tegen de winnaar van het duel (replay) tussen Millwall en Blackburn Rovers.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen