West Ham weer maandenlang zonder Carroll

Reacties

Weer kommer en kwel voor Andy Carroll. West Ham United kan vanwege een enkelblessure maandenlang geen beroep doen op zijn duurbetaalde spits.

West Ham weer maandenlang zonder Carroll

Tijdens de training van West Ham scheurde Carroll zijn enkelbanden af. Het betekent dat hij waarschijnlijk vier maanden uitgeschakeld is. Het is een nieuwe tegenslag voor de ex-speler van Newcastle United en Liverpool, die vorig seizoen ook al bijna de volledige eerste seizoenshelft ontbrak door enkel- en voetklachten.

In totaal kwam Carroll, die bij West Ham liefst 125 duizend euro per week opstrijkt, vorig seizoen daardoor tot slechts vijftien competitieduels. Daarin scoorde hij twee keer. De jaargang ervoor kwam hij door knie- en enkelproblemen tot slechts 24 van de mogelijke 38 competitiewedstrijden.

De reputatie van de 25-jarige spits, voor wie Liverpool in 2011 liefst 41 miljoen euro neertelde, brokkelt daarmee steeds verder af. De verhalen dat zijn aanhoudende blessureleed te wijten valt aan zijn weinig professionele leefwijze, zwellen tegelijkertijd aan. Clubeigenaar David Sullivan liet zich vorig seizoen al ontvallen spijt te hebben van het aantrekken van Carroll, die de club 17,5 miljoen euro kostte: 'Als we hadden geweten dat we hem zo vaak zouden missen, waren we er niet aan begonnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.