West Ham verlost Lingard van uitzichtloze situatie op Old Trafford

Reacties

West Ham United heeft Jesse Lingard uit zijn uitzichtloze situatie op Old Trafford verlost. De 28-jarige Engelse international maakt het seizoen af bij West Ham, dat hem huurt van Manchester United.

West Ham verlost Lingard van uitzichtloze situatie op Old Trafford
© Pro Shots

'Ik ben heel blij en kan niet wachten om de fans van West Ham United te laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik had de keuze uit veel verschillende clubs, maar voor mijn gevoel is West Ham de juiste club voor mij', aldus Lingard, die bij West Ham wordt herenigd met David Moyes, die tussen 2013 en 2014 coach was van Manchester United.

Lingard speelt al twintig (!) jaar voor Manchester United en maakte in 2014 onder Louis van Gaal zijn officiële debuut voor The Red Devils, die hem eerdere verhuurden aan Leicester City, Birmingham City, Brighton & Hove Albion en Derby County. In 2016 bezorgde hij United de FA Cup met de winnende treffer in de finale tegen Crystal Palace, maar sinds de komst van Bruno Fernandes en later ook van Donny van de Beek had de Engelsman geen uitzicht meer op speelminuten.

Dit seizoen moest Lingard het doen met twee duels in het League Cup-toernooi en één duel in het FA Cup-toernooi. 'Ik weet dat de fans gefrustreerd zijn geweest, maar ook in deze periode is mijn liefde voor de club en iedereen daar omheen nooit weggeweest. Dit team, deze club, is mijn familie en ik zal harder dan ooit blijven werken om het team te helpen onze doelen te bereiken', beloofde Lingard eerder nog.

Het contract van Lingard bij United loopt door door tot medio 2022. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

J. Lingard


Geboortedatum:
15 december 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Warrington
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
62 kg
Huidige club:
FC Seoul
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.