West Ham United maakt zich op voor komst Heitinga

John Heitinga kan zich opmaken voor de tweede seizoenshelft met West Ham United. Manager Sam Allardyce verwacht de verdediger nog deze week te kunnen begroeten.

West Ham United maakt zich op voor komst Heitinga

West Ham United heeft behoefte aan een centrale verdediger aangezien James Tomkins en James Collins door blessures niet inzetbaar zijn. The Hammers hebben daarbij hun oog laten vallen op Heitinga, die bij Everton dit seizoen in de Premier Legaue nog niet in actie kwam.

In Londen zijn ze positief gestemd. 'We hebben groen licht van Everton en praten nu met zijn zaakwaarnemer', gaf Allardyce een update van de voortgang van de overgang. 'Hopelijk komen we een dezer dagen tot een akkoord.'

Heitinga, die voor het duel met Stoke City niet tot de selectie behoorde, staat open voor een overgang. Bij West Ham United kan hij de speeltijd krijgen die hem bij Everton niet is gegeven. 'De kans op speeltijd staat voorop. Ik wil naar het WK en om dat te realiseren moet ik spelen. Alleen dan kan ik het bondscoach Louis van Gaal moeilijk maken', zei hij eerder tegen Voetbal International.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen