West Ham speelt met komst Snodgrass in op vertrek Payet

Reacties

West Ham United heeft de komst van Robert Snodgrass bevestigd. De 29-jarige Schot komt voor zo'n twaalf miljoen euro over van Hull City en tekent een contract tot de zomer van 2020 in Londen.

West Ham speelt met komst Snodgrass in op vertrek Payet

Het vertrek van Snodgrass bij Hull hing al een tijd in de lucht. Onder andere Burnley werd genoemd als geïnteresseerde club, maar het is West Ham dat de strijd om twintigvoudig international heeft gewonnen.

Het vertrek van Snodgrass is een flinke aderlating voor Hull. De aanvallende middenvelder scoorde dit seizoen zeven keer in de Premier League en leverde in de competitie ook nog eens drie assists. Hull, dat negentiende staat, versterkte zich eerder deze transferperiode wel met Lazar Markovic, Oumar Niasse en Evandro.

Snodgrass kan net als Dimitri Payet zowel op de flanken als in het centrum uit de voeten en is net als de Fransman een ware vrijetrappenspecialist. Laatstgenoemde stuurt aan op een vertrek en is door manager Slaven Bilic uit de selectie gezet en is volgens Engelse media op weg naar zijn oude club Olympique Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.