West Ham praat met Payet, maar niet over excessieve eisen

Reacties

Dimitri Payet en West Ham United zijn in gesprek over een nieuw contract. Maar dat gebeurt niet onder druk van de Franse middenvelder zelf.

West Ham praat met Payet, maar niet over excessieve eisen

West Ham United sprak via een officiële verklaring tegen dat Payet of zijn zaakwaarnemer heeft aangedrongen op een nieuw en sterk verbeterd contract. De Londense club voelde zich genoodzaakt met een statement te komen na berichten deze week over dat Payet een contract met een weeksalaris van 160 duizend euro had geëist.

Maar de 28-jarige aanvallende middenvelder kan wel zijn verblijf bij The Hammers onder betere voorwaarden verlengen. 'Vanwege zijn enorme impact sinds zijn komst zijn er constructieve gesprekken in een goede sfeer gehouden over een verbeterd nieuw contract', laat de Londense club weten.

Payet kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro van Olympique Marseille naar West Ham United. De international maakte indruk in de Premier League. Zijn zes goals en vier assists - ondanks een blessure - onderstrepen zijn status van revelatie.

Manager Slaven Bilic had al een lans gebroken voor het langer binden van Payet. 'Deze club is in beweging, met het nieuwe stadion, in alles. Maar de belangrijkste stap is om de beste spelers te behouden en Payet is onze beste speler.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.