West Ham overklast in eigen huis door Wolves

Wolverhampton Wanderers heeft zich door een 3-1 zege op West Ham United iets losgemaakt van de degradatiezone. De verliezers uit Londen hebben een pittig seizoenseinde voor de boeg. Het staat nu slechts drie punten boven de rode streep.

West Ham overklast in eigen huis door Wolves

West Ham United en Wolverhampton Wanderers verkeren beiden in degradatiegevaar en zijn hard op zoek naar punten om volgend seizoen niet in het de minder lucratieve Championship actief te zijn.

Vanaf het begin namen de bezoekers het initiatief en zetten West Ham onder forse druk. Iets binnen het uur resulteerde dat in een voorsprong via Kevin Doyle (foto). Op aangeven van David Jones maakte na een uur Ronald Zubar de 2-0 voor The Wolves. Jones stond ook aan de basis van de derde treffer die met een schuiver werd binnengeschoten door Matthew Jarvis.

De gedreven ingevallen Guillermo Franco maakte met een mooie stift nog 3-1 in de blessuretijd, maar dat bracht de overwinning van Wolverhampton niet meer in gevaar. Door het resultaat zijn de Wolves zeven punten los van de rode streep, West Ham heeft drie punten meer dan Burnley dat op de achttiende plaats staat. Een plek die aan het einde van het seizoen degradatie betekent.

Bekijk hier al onze video's